OCI I LLEURE



OCI I LLEURE és equipaments culturals i esportius, foment de l’esport, oferta i consum cultural, foment de la creació jove, tipus d’oci, oci nocturn, models de consum, turisme, agenda d’activitats, etc. OPINA !

9 Opinions:

Unknown ha dit...

Está clar... només hi ha un lloc a Caldes per reunir-se y esbargir-se de la feina d'entre setmana y tothom sabem on está. No n'hi ha prou... Un cop vaig intentar fer un pub musical a Premiá de Mar y no em van deixar perque consideraven la població com a "zona residencial". Que Caldes també ho és ?. Jo penso que no y ara que hi ha un govern nou espero que ho tinguin en compte... També penso que creant una zona d'oci afavorim que tinguem menys accidents a les carreteres Yo penso aixó.

perilla22 ha dit...

A nivell de petits pobles, i és una cosa que es repeteix a la zona (Sant Feliu, Moià, Palau,...) no hi ha cap mena d'oferta d'oci nocturn. És una pena perquè la única cosa que s'aconsegueix és sortir de Caldes per anar de festa (cotxe, nit, cansament, ...)Els nostres responsables polítics (que hem col·locat a l'administració municipal amb els nostres vots) haurien de buscar solucions reals, i no tancar o posar pals a les rodes a nous locals d'oci. Volem un poble viu, on el juvent no hagi de marxar per passar-ho bé.

Laura ha dit...

Entenc que per obrir un nou local hagi de venir d'una iniciativa privada, però, d'una banda, l'Ajuntament no hi hauria de posar pegues. I d'altra banda, també es podrien organitzar actes sense estar lligats a un pub musical. Ara que ve l'estiu, es podrien fer concerts i activitats a l'aire lliure (de dia i de nit), aprofitant els espais que tenim a Caldes (parc de Can Rius, voltants, camp de futbol...). I de cara a l'hivern, es podrien buscar altres equipaments. És veritat que la resta de municipis petits de la comarca tampoc tenen una oferta d'oci semblant, però Caldes ja no és tan petit i convido als polítics a visitar l'oferta lúdica juvenil d'altres pobles. No tot es basa en la nit i la festa, hi ha campionats esportius, de lleure...

ROUTE 66 ha dit...

Jo també penso que a Caldes l’oci es nul. Tant sols existeix una petita discoteca, però que considero no es suficient. Fa més d’un any recordo que van obrir una discoteca al casino que estava força ben ambientada però tant sols va durar un cap de setmana per decret d’alcaldia (això posava el cartell)...i si vols sortir necessites cotxe perquè com hem dit abans, de transport públic oblida’t.
A més, tampoc hi ha cap més activitat, ni cinemes, bolera, concerts...Caldes tant sols serveix per dormir...el meu pare a vegades m’ha explicat que abans hi havia cine cada setmana i unes tres discoteques. Com potser que ara que som més habitants no n’hi hagi oci?
Per cert, la Festa Major també es molt millorable...

karu ha dit...

a caldes el problema no es que hi hagi poca oferta de oci, es que es inexistent!

estic d'acord que els pobls del voltant potser no son lostia pero molts ja tenen mes activitat que nosaltres!

JOAN ha dit...

Caldria tenir un equipament acondicionat (insonoritzat i aillat del nucli) on es poguessin realitzar diverses activitats. Per exemple concerts, cosa impossible de fer en qualsevol bar o local del poble pq el veins es queixerien. Com exemple citaré la sala de concerts "LA FONTETA" a St. Feliu. Un exemple a seguir. Molta música, programació regular i bon ambient.

nuria ha dit...

cada cap de setmana es un problema: tothom vol sortir, pasar-s'ho be i pendre's alguna copa.. què pasa? ningú vol agafar el cotxe per els controls d' alcoholemia! i que s' acaba fent? anem al centru, a casa d' algú, nordcap o a dormir!! cada cap de setmana el mateix i això s' acaba convertint en una rutina fastigosa on et sens impotent de no poder fer res mes que estar per aquí caldes.. aburrit! per un local que obren que asolia les espectatives de la majoria de joves de caldes, als dos dies el tanquen!!!!!!!!! algo que encara no he arribat a entendre mai.. què pasa amb la inversió que van fer els nois del local?? qué han de pensar ells? que mai mes s' embolicaran en obrir un negoci? i el seu esperit emprenedor...què?? falten sortides de fum???? axo es diu avans!! no hi ha dret! el centru... està apunt de derrumbarse!!! que esteu esperan? a que sens caigui a sobre i ens axafi a tots?? totes les multes que posa la policia.. què pasa amb aquells diners?? que els inverteixin en algo productiu almenys... sembla que caldes estigui fet per avis: balnearis, termes, corpus, sant antoni... i els joves?? ja creixeran no?? i podrán fer el mateix que facin els avis..!!! en fi, podria seguir pero... no val la pena

mariolopixabolo ha dit...

io krekk k s veritatttt

s'hauriaaa de crear algu existenn a kaldes per tal de no sortir del poble.

trobo que de cara a l'hivern es podria tornar a fer l'alçat i per cap d'any fer alguna cosa.

Unknown ha dit...

Bé, estic totalment d'acord amb la resta de gent, però tot i l'oci nocturn, falta oci de tarda-nit i per poder-hi anar amb tota la família. Sales per a festes famíliars, o amb els amics de les que es pugui gaudir amb reserva prèvia, doncs els pisos cada vegada són més petits.
Està clar que a Caldes s'ha de potenciar l'activitat per als joves, el cas és que no tot s'acaba amb pubs i discoteques.
Zones lúdiques on tot ho tinguis a l'abast.