MOBILITAT

MOBILITAT és seguretat vial, transport públic, mobiliari urbà, ús de la moto, ús de la bicicleta, etc. OPINA!

5 Opinions:

Unknown ha dit...

Estem limitats en quan a transport.. només hi ha el Sagalés y com vé dius amb uns horaris que no a tothom ens va vé y si has de sortir de festa... millor no parlar de la disponibilitat horaria. Aniria bé que pasés el tren. Jo treballo a Barcelona y hi ha companys d'allá que penses que a Caldes arriba el tren !!!. I quan els hi dic que per fer 40 kilometres l'autobus triga 1 hora en arribar a sagrera... se'n fan creus !!. La cosa no pot seguir així.

perilla22 ha dit...

El transport públic a Caldes fa riure. Jo recordo ara fa 12 anys es deia que el tren arribaria a Caldes!!! Però crec que la cosa està difícil.
Es necessiten més autobusos i ampliar horaris.

Laura ha dit...

El transport a Caldes és penós. Si no tens cotxe, has de fer miracles per arribar al teu destí (i perdre hores). Jo també vaig estudiar a la UAB i trigava una hora i mitja per fer un recorregut que amb cotxe són 20 minuts! I per anar a Barcelona passa el mateix. No sé si algun dia arribarem a tenir tren, però amb 16.000 habitants que som, ja tocaria, no? Hi ha municipis més petits a la resta del Vallès que estan més ben comunicats, i els que són grans com Caldes tenen tren o un transport públic decent.

ROUTE 66 ha dit...

Com deia en el vídeo, jo crec que el més correcte seria posar tren, però sinó:

1. Crear una línia directe de Caldes a Barcelona passant per l'autopista cada mitja hora.
2. Crear altres línies com la de Caldes a la UAB, altres universitats i punts d’interès.
3. Ampliar l'horari de bussos nocturns els caps de setmana a Sabadell, Granollers o Barcelona.

I pel fa als preus, sinó et compres una targeta de l'ATM, pot costar-te 5€ per anar a Barcelona i agafar el metro. Surt més barat agafar un bitllet d'avió a ryanair...:(

karu ha dit...

sincerament el transport de caldes fa mes pena que gracia...

si parlem de transport entre caldes i altres ciutats, ademes de limitat i amb horaris que no s'entenen, es carisim! no s'enten que es tardi gairebe una hora en anar a granollers, sabadell o barcelona! per no parlar dels horaris, que com intentis sortir de nit es una missió imposible de mes d'una hora!

i per dins del poble el bus urbà també te tela! a qui se li va ocorrer l'horari? tots els busos gairebé surten 5 minuts abans de l'hora a la que arriben els busos d'altres destins... per exemple,jo que surto de classe a les 2.30 de palau, no arribo fins les 4 a can maspons!!

es simplement vergonyos...! aqui falta un tren que en 30 minutets ens deixi a barcelona, o si no psara com ara que els que volem estudiar i ens agrada la ciutat estem esperan els 18 per marxar