ALTRES



ALTRES és aquells temes que vulguis afegir. OPINA!

6 Opinions:

perilla22 ha dit...

El programa polític d'ERC ja contemplava la creació de locals d'assaig per els grups calderins, però no n'he sentit a parlar més. Jo tinc un grup (Com Vulguis) que el formem 6 persones. Els assajos els fem en un local de 4 metres quadrats: no insonoritzat, sense ventilació,... només podem assajar els diumenges a la tarda, pq tots treballem entre setmana i no es pot fer molt soroll entre les 20h i 22h (som respectuosos amb els veïns, ja que el lloc on toquem és al mig del poble). M'agradaria una resposta política concreta. Es faran els locals d'assaig? Podrem respirar alguna vegada?
El dia 30 de maig concert solidari: Sam Sam Sona, a l'Escola Pia. Us hi esperem!!!

perilla22 ha dit...

Ah, i una altre cosa, si volem jugar a futbol o a bàsquet, on podem anar? Al costat del pavelló del Bugarai (pista vella, obsoleta,...) No hi ha un espai públic per practicar esport. Si no ets de cap club esportiu no pots utilitzar res de res. I JO NECESSITO FER MÉS ESPORT, QUE M'ESTIC ENGREIXANT!!!!

Laura ha dit...

Trobo molt bona idea la proposta del blog i del Pla Jove. A Caldes som molts joves cansats i avorrits d'aquest poble, però no sense ganes de canviar les coses. A veure si això tira endavant!

Oriol ha dit...

Doncs és una llàstima que només hi hagi un blog per debatre el pla local de joventut, a molts també ens agradaria debatre sobre urbanisme, perquè també caminem pels carrers de caldes, o sobre medi ambient, perquè també generem escombraires, però sembla que només ens demanin la opinió per allò que es exclusivament dels joves. no hem mal interpreteu, no vull fer una crítica destructiva, al contrari, la iniciativa es molt bona, la llàstima es que sigui limitada a la Regidoria de Joventut!
a veure si la resta de regidors prenen nota i deixen col·laborar al poble també!

nuria ha dit...

visc a la plaça del lleo i hi ha un carreró que fa fastic! tots els gats del casc antic viuen allà, rates, es un bomitador de borratxos, gent incivica que hi va a pixar.. en fi.. algú no s' ha donat conte que es una pena? vaig sentir uns domingueros que deien: que asco de calle, vamos corre, que peste a humedad!!!! quina mala imatge davant de les termes, font del lleo, balnearis... i aixo que la plaça en teoria es una de les zones mes representatives de caldes per als turistes.. per això no es pot aparcar els diumenges no?? perquè els cotxes molestaven per donar bona imatge a la plaça... i aquest carrer?? el carrer s' hi que hi queda bé no??? fa més..estil romà?? ............ solucions siusplau!!!!!

karu ha dit...

a mi m'agradaria saber que ha pasat amb l'skatepark de caldes... perque esta destroçat i la gent que s'ajuntava per patinar de caldes i de la zona ha de marxar a altres llocs a patinar...

tinc entes que l'ajuntament va prometre fa temps renovar l'skatepark pero no he vist ningú moure's per aquest tema... i no será perque els qui porten l'associació no hi possin ganes! que tinc amics possats a dins i estan desitjan tornar a patinar a caldes i poder organitzar concursos o trobades per animar el poble i donar-lo a coneixer a altres patinadors!

xxx